Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kanadské kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 139 kJ /
750 kcal
Bílkoviny7,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,54 g
Tuky1,69 g
– nasycené0,36 g
– nenasycené0,59 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,04 g
Vláknina23,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 69 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,98 g
– cukry23,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře nebo kuřecí čtvrtky Kuře
0,7 l 0,7 l červeného vína (já používám Frankovku) Víno červené suché 699.999988079071 ml
0,5 l 0,5 l vody Voda 500 ml
1/8 1/8 másla Máslo kravské 0.125 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
pórek Pórek čerstvý
250 g 250 g cherry rajčátek Rajčata cherry 250 g
1/2 sklenice 1/2 sklenice kečupu Kečup sladký
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
lžíce lžíce Worcestrové omáčky Worcestrová omáčka
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kari Kari
lžička lžička cukru Cukr bílý
šťávu z 1 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.