Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkovo-hráškové kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 779 kJ /
425 kcal
Bílkoviny23,31 g
– z toho živočišné bílkoviny18,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,55 g
Tuky21,19 g
– nasycené7,38 g
– nenasycené8,89 g
–– mononenasycené7,18 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,11 g
Vláknina11,23 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 242 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy32,42 g
– cukry11,04 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
ghee Ghí
hrst hrst hrachu (použila jsem mražený) Hrách žlutý loupaný sušený
1 1 syrová větší brambora Brambor zimní 50 g
1 1 středně velká červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky strouhaného zázvoru Zázvor sušený 1.75 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (nastrouháme) Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky Garam masala (nebo Tandoori masala) Garam masala 2.5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mleté kurkumy Kurkuma mletá 1.25 g
1 1 středně velké rajče pokrájené na menší kousky Rajče červené čerstvé 60 g
voda Voda
50 ml 50 ml sladké smetany (nebo kokosového mléka) Smetana kravská sladká 12% 50 ml
troška nasekané čerstvé koriandrové natě Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.