Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maso na pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 994 kJ /
955 kcal
Bílkoviny97,48 g
– z toho živočišné bílkoviny85,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,15 g
Tuky38,47 g
– nasycené6,15 g
– nenasycené27,71 g
–– mononenasycené19,65 g
–– polynenasycené8,06 g
––– omega 31,92 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 331 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy47,97 g
– cukry20,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg vepřového masa (lze připravovat i z hovězího drobně nakrájeného či mletého masa) Vepřová kýta 400 g
50 dkg 50 dkg pórku Pórek čerstvý 500 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 dcl 2 dcl vývaru Vývar hovězí 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.