Nutriční hodnoty (Maso na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 994 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,15 g |
Tuky | 38,47 g |
– nasycené | 6,15 g |
– nenasycené | 27,71 g |
–– mononenasycené | 19,65 g |
–– polynenasycené | 8,06 g |
––– omega 3 | 1,92 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 47,97 g |
– cukry | 20,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg vepřového masa (lze připravovat i z hovězího drobně nakrájeného či mletého masa) | Vepřová kýta | 400 g |
50 dkg 50 dkg pórku | Pórek čerstvý | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 dcl 2 dcl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |