Nutriční hodnoty (Hrachová polévka z uzených žeber)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 190 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,19 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,47 g |
– cukry | 4,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 sklenka 1 sklenka hrachu namočit přes noc do vody | Hrách žlutý loupaný sušený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku na plátky | Česnek čerstvý | 7 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 10 ml |
5 kusů 5 kusů uzených žeber | Vepřová žebra | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 5 polévkových lžic olivového oleje | Olej olivový |