Nutriční hodnoty (Ledvinky s chutí brokolice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 982 kJ / 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,22 g |
Tuky | 17,02 g |
– nasycené | 7,38 g |
– nenasycené | 9,22 g |
–– mononenasycené | 2,15 g |
–– polynenasycené | 7,08 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 30,76 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 918 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 29,50 g |
– cukry | 14,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové ledviny | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky brokolice | Brokolice čerstvá | 600 g |
1 1 plná lžička zázvoru (nebo nastrouhaný čerstvý) | Zázvor sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 1/2 Masoxu | Bujón hovězí | |
jíška (nebo Solamyl) | Jíška máslová | |
sůl | Sůl mořská | |
panenský olivový olej | Olej olivový | |
100 g 100 g jemného drůbežího salámu (nemusí být) | Měkký salám | 100 g |