Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z kachních krků a králíčích polévkových dílů s česnekovozázvorovým kapáním)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 639 kJ /
1 826 kcal
Bílkoviny236,04 g
– z toho živočišné bílkoviny224,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky66,24 g
– nasycené19,44 g
– nenasycené37,42 g
–– mononenasycené29,36 g
–– polynenasycené8,06 g
––– omega 30,52 g
Vláknina22,30 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 1,07 g
Sůl2,49 g
Sacharidy68,30 g
– cukry4,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g králičího masa Králík stehna 400 g
600 g 600 g kachních krků Kachna krky 600 g
3 l 3 l vody Voda 3000 ml
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
3 3 rozdrcené chilli papričky Chilli paprička čerstvá
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
1 1 hlavička česneku Česnek čerstvý 70 g
tymián Tymián sušený
sušená bazalka Bazalka sušená
špetka špetka mletého koriandru Koriandr list sušený
1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku Česnek sušený 15 g
cca 4 cm cca 4 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
3 3 hrsti Mochovské mražené zeleniny Mrkev mražená
bylinky - libeček, petrželka, celerové lístky, bazalka, pažitka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
koření na dochucení Pepř černý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/2 palice 1/2 palice česneku Česnek čerstvý 45 g
špetka špetka mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
kousek kousek bazalky Bazalka čerstvá
kousek kousek libečku Libeček čerstvý
kousek kousek petrželky Petržel nať čerstvá
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.