Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek s ovčím sýrem a zeleninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 1,96 g |
– nenasycené | 3,99 g |
–– mononenasycené | 2,66 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsíčka (počet podle porcí) | Kuře prso | 700 g |
lžíce lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
špetka špetka zázvoru | Zázvor sušený | |
pepře | Pepř černý | |
Tandori masala | Tandoori masala | |
2 plátky 2 plátky přírodní ovčí brynzy (i sýr) | Brynza | |
olej | Olej řepkový | |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
zelená paprika | Paprika zelená čerstvá |