Nutriční hodnoty (Pangas na jarní zelenince s rýží a parmazánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 540 kJ / 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 24,45 g |
– nasycené | 5,23 g |
– nenasycené | 19,22 g |
–– mononenasycené | 14,81 g |
–– polynenasycené | 4,41 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,02 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 porce 1 porce basmati rýže | Rýže basmati loupaná | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
1 filet 1 filet pangasia | Pangas filet | 200 g |
2 hrsti 2 hrsti jarní zeleninky mražené | Hrášek zelený mražený | |
1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
trocha trocha strouhaného parmazánu | Parmezán |