Nutriční hodnoty (Strouhaná kakaová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 982 kJ / 5 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,50 g |
Tuky | 192,93 g |
– nasycené | 52,24 g |
– nenasycené | 130,00 g |
–– mononenasycené | 89,14 g |
–– polynenasycené | 40,86 g |
––– omega 3 | 2,59 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 631 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 723,96 g |
– cukry | 409,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
25 dkg 25 dkg cukru | Cukr bílý | 250 g |
25 dkg 25 dkg tuku (Hera) | Margarín | 250 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1/2 1/2 pečícího prášku | ||
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
4 4 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
sníh ze 4 4 bílků | Vaječný bílek | 132 g |