Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 700 kJ /
4 230 kcal
Bílkoviny235,60 g
– z toho živočišné bílkoviny233,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky353,14 g
– nasycené91,66 g
– nenasycené189,18 g
–– mononenasycené149,34 g
–– polynenasycené39,84 g
––– omega 31,64 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 3,85 g
Sůl8,69 g
Sacharidy27,05 g
– cukry6,15 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového bůčku Vepřový bok 1000 g
česnek Česnek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
trochu trochu vody Voda
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
1 lžička 1 lžička Vegety Kořenící směs sypká 5 g
4 4 vejce (smažená) Vejce slepičí 280 g
20 dkg 20 dkg salámu (krájený) Polosuchý salám 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.