Nutriční hodnoty (Bůčková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 700 kJ / 4 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 233,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 353,14 g |
– nasycené | 91,66 g |
– nenasycené | 189,18 g |
–– mononenasycené | 149,34 g |
–– polynenasycené | 39,84 g |
––– omega 3 | 1,64 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 3,85 g |
Sůl | 8,69 g |
Sacharidy | 27,05 g |
– cukry | 6,15 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
trochu trochu vody | Voda | |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička Vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
4 4 vejce (smažená) | Vejce slepičí | 280 g |
20 dkg 20 dkg salámu (krájený) | Polosuchý salám | 200 g |