Nutriční hodnoty (Bramborové halabalky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 177 kJ / 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 7,79 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 37,15 g |
– cukry | 2,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 vařených brambor stření velikosti | Brambor zimní | 225 g |
hrst hrst vloček | Vločky ovesné | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
škrob podle potřeby | Bramborový škrob | |
česnek granulovaný nebo čerstvý | Česnek sušený | |
majoránku | Majoránka sušená | |
červená sušená paprika | Paprika červená sušená | |
vepřové sádlo na pomazání | Sádlo vepřové | |
koření podle chuti | Pepř černý | |
salám | Polosuchý salám | |
sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
mák | Mák modrý | |
oříšky | Lískový ořech |