Nutriční hodnoty (Těstovinový salát – verze TUŇÁK)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 754 kJ / 3 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 338,20 g |
– nasycené | 29,58 g |
– nenasycené | 284,74 g |
–– mononenasycené | 203,08 g |
–– polynenasycené | 81,66 g |
––– omega 3 | 24,74 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 11,50 g |
– cukry | 7,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 konzervy 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 syrová vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 dcl 3 dcl oleje | Olej řepkový | 300 ml |
3 3 uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 200 g |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
těstoviny | Těstoviny pšeničné |