Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky s kaparovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 592 kJ / 1 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 168,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 48,78 g |
– nasycené | 22,37 g |
– nenasycené | 23,52 g |
–– mononenasycené | 18,27 g |
–– polynenasycené | 5,25 g |
––– omega 3 | 2,46 g |
Vláknina | 9,77 g |
Cholesterol | 483 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 29,51 g |
– cukry | 14,34 g |
––– laktóza | 7,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
70 dkg 70 dkg kuřecích prsíček | Kuře prso | 700 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 velké nakládané okurky (pokud nejsou kapary, přidat okurku) | Okurka polní zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2-3 plátky 2-3 plátky slaniny | Špek | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1/8 l 1/8 l suchého bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
koření dle chuti | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |