Nutriční hodnoty (Paprikové brambory v pánvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 1,94 g |
– nasycené | 1,06 g |
– nenasycené | 0,56 g |
–– mononenasycené | 0,52 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,62 g |
– cukry | 3,02 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 cibulka nakrájená najemno | Cibulka jarní čerstvá | |
( kostičky kostičky anglické slaniny) | ||
2 2 polévková lžíce másla | Máslo kravské | 2 g |
1 1 polévková lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená |