Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paprikové brambory v pánvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 043 kJ /
249 kcal
Bílkoviny6,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky1,94 g
– nasycené1,06 g
– nenasycené0,56 g
–– mononenasycené0,52 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,04 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,62 g
– cukry3,02 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vařených brambor Brambor zimní 300 g
1 1 cibulka nakrájená najemno Cibulka jarní čerstvá
( kostičky kostičky anglické slaniny)
2 2 polévková lžíce másla Máslo kravské 2 g
1 1 polévková lžíce mleté papriky Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.