Nutriční hodnoty (Dášina vinná klobása)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 723 kJ / 1 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 100,50 g |
– nasycené | 60,17 g |
– nenasycené | 40,17 g |
–– mononenasycené | 15,08 g |
–– polynenasycené | 25,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,10 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 38,90 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vinné klobásy | Klobása vinná | 500 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 pórek nebo lahůdková cibulka | Pórek čerstvý | |
8 plátků 8 plátků salámu (třeba Junior) | Polosuchý salám | |
8 plátků 8 plátků sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
trochu trochu kečupu sladkého a ostrého podle chuti | Kečup sladký | |