Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s jarní cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 335 kJ / 1 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 116,02 g |
| – nasycené | 18,86 g |
| – nenasycené | 80,05 g |
| –– mononenasycené | 31,30 g |
| –– polynenasycené | 48,75 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 1,33 g |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 3,95 g |
| Sacharidy | 4,15 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 vajíček vařených natvrdo | Vejce slepičí | 315 g |
| 100 g 100 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 100 g |
| 50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| trocha trocha pažitky | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |