Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 933 kJ /
940 kcal
Bílkoviny44,02 g
– z toho živočišné bílkoviny41,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky69,91 g
– nasycené37,53 g
– nenasycené31,30 g
–– mononenasycené24,25 g
–– polynenasycené7,06 g
––– omega 30,45 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 126 mg
Sodík 1,53 g
Sůl3,75 g
Sacharidy31,08 g
– cukry21,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g cibule Cibule čerstvá 750 g
80 g 80 g másla (nebo sádla) Máslo kravské 80 g
1 l 1 l masového vývaru (nebo vývaru z kostí) Vývar masový 1000 ml
90 ml 90 ml bílého vína (nemusí být) Víno bílé suché 90 ml
1/2 1/2 veky (nebo bílého chleba) Veka
2 lžíce 2 lžíce másla (na opečení veky) Máslo kravské 20 g
150 g 150 g strouhaného sýra (podle chuti) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1-2 lžičky 1-2 lžičky provensálského koření Provensálské koření 7.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.