Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustovo-uzené karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 367 kJ /
1 761 kcal
Bílkoviny159,35 g
– z toho živočišné bílkoviny147,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,24 g
Tuky101,37 g
– nasycené31,46 g
– nenasycené57,65 g
–– mononenasycené45,25 g
–– polynenasycené12,40 g
––– omega 30,46 g
Vláknina22,14 g
Cholesterol 921 mg
Sodík 2,76 g
Sůl5,92 g
Sacharidy44,00 g
– cukry15,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
500 g 500 g kapusty (uvařené) Kapusta hlávková čerstvá 500 g
25 dkg 25 dkg uzeného masa Vepřová plec uzená 250 g
1 1 cibule (nakrájená na drobno) Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
oregano Oregano sušené
mletý kmín Kmín mletý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
strouhanka na zahuštění Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.