Nutriční hodnoty (Voňavá inspirace z jedné mísy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 878 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,22 g |
Tuky | 17,71 g |
– nasycené | 7,53 g |
– nenasycené | 7,58 g |
–– mononenasycené | 5,93 g |
–– polynenasycené | 1,66 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 18,01 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 2,12 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 46,33 g |
– cukry | 32,81 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 kg brambor na kostky (uvařené tak napůl, aby se na pánvi nerozpadaly) | Brambor zimní | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
25 dkg 25 dkg kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1/2 1/2 mleté maso | Vepřový ořez | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vrchovatá lžíce kopru (čerstvý nebo mražený) | Kopr nať čerstvý | |
3 plátky 3 plátky cihla sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
cibulka osmažená | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 velké papriky (různé barvy) | Paprika červená čerstvá | 300 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
nať cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
česneku | Česnek čerstvý | |
kopr | Kopr nať čerstvý |