Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Voňavá inspirace z jedné mísy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 878 kJ /
449 kcal
Bílkoviny18,97 g
– z toho živočišné bílkoviny8,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,22 g
Tuky17,71 g
– nasycené7,53 g
– nenasycené7,58 g
–– mononenasycené5,93 g
–– polynenasycené1,66 g
––– omega 30,06 g
Vláknina18,01 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 2,12 g
Sůl5,21 g
Sacharidy46,33 g
– cukry32,81 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kg brambor na kostky (uvařené tak napůl, aby se na pánvi nerozpadaly) Brambor zimní 25 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
25 dkg 25 dkg kysané zelí Zelí bílé kvašené 250 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
mletá paprika Paprika červená sušená
1/2 1/2 mleté maso Vepřový ořez
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vrchovatá lžíce kopru (čerstvý nebo mražený) Kopr nať čerstvý
3 plátky 3 plátky cihla sýru Sýr kravský tvrdý 30%
cibulka osmažená Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
mletá červená paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
2 2 velké papriky (různé barvy) Paprika červená čerstvá 300 g
petrželka Petržel nať čerstvá
nať cibulky Cibulka jarní čerstvá
česneku Česnek čerstvý
kopr Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.