Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s krupicí a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 500 kJ /
358 kcal
Bílkoviny11,82 g
– z toho živočišné bílkoviny8,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky24,26 g
– nasycené12,48 g
– nenasycené9,25 g
–– mononenasycené8,03 g
–– polynenasycené1,22 g
––– omega 30,09 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy22,76 g
– cukry0,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce dětské krupice Krupice pšeničná jemná 30 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
kousek kousek pórku - té zelené části Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
podravka bio bez glutamátu pokud máme

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.