Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s krupicí a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 500 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 24,26 g |
– nasycené | 12,48 g |
– nenasycené | 9,25 g |
–– mononenasycené | 8,03 g |
–– polynenasycené | 1,22 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 22,76 g |
– cukry | 0,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
mrkev | Mrkev čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | 30 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
kousek kousek pórku - té zelené části | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
podravka bio bez glutamátu pokud máme |