Nutriční hodnoty (Boloňské filé k těstovinám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 911 kJ / 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 180,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,81 g |
Tuky | 6,02 g |
– nasycené | 1,18 g |
– nenasycené | 3,52 g |
–– mononenasycené | 1,16 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 707 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 32,30 g |
– cukry | 25,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg aljašské tresky | Treska filet | 1000 g |
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat (400 g) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
1 sklenice 1 sklenice boloňské omáčky (350 g) | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky Worcesterove omacky | Worcestrová omáčka | 2.5 ml |
uvařené těstoviny | Těstoviny pšeničné |