Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boloňské filé k těstovinám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 911 kJ /
935 kcal
Bílkoviny184,81 g
– z toho živočišné bílkoviny180,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,81 g
Tuky6,02 g
– nasycené1,18 g
– nenasycené3,52 g
–– mononenasycené1,16 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 31,00 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 707 mg
Sůl1,73 g
Sacharidy32,30 g
– cukry25,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg aljašské tresky Treska filet 1000 g
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat (400 g) Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
1 sklenice 1 sklenice boloňské omáčky (350 g)
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sušený česnek Česnek sušený
1/2 lžičky 1/2 lžičky Worcesterove omacky Worcestrová omáčka 2.5 ml
uvařené těstoviny Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.