Nutriční hodnoty (Hrušková dobrota)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 350 kJ / 4 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,04 g |
Tuky | 249,13 g |
– nasycené | 142,85 g |
– nenasycené | 91,30 g |
–– mononenasycené | 79,63 g |
–– polynenasycené | 11,66 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 449,27 g |
– cukry | 228,92 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g změklého másla | Máslo kravské | 250 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
75 g 75 g čokoládových šupinek nebo nastrouhané čokolády | ||
1 1 velká plechovka hrušek | Hruška čerstvá | 130 g |