Nutriční hodnoty (Argentinské červené vepřové plecko s hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 319 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,19 g |
Tuky | 0,37 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,10 g |
– cukry | 9,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového plecka | Vepřová plec | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 velká paprika(dala jsem žlutou) | ||
3 ks 3 ks hlíva ústřičná(velké) | Hlíva ústřičná syrová | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
koření Argentina | Koření Argentina | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
olivový olej | Olej olivový | |
solamyl nebo instantní jíška | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská |