Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Argentinské červené vepřové plecko s hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie319 kJ /
76 kcal
Bílkoviny2,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,19 g
Tuky0,37 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,10 g
– cukry9,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřového plecka Vepřová plec
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 velká paprika(dala jsem žlutou)
3 ks 3 ks hlíva ústřičná(velké) Hlíva ústřičná syrová
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
koření Argentina Koření Argentina
mletá paprika Paprika červená sušená
olivový olej Olej olivový
solamyl nebo instantní jíška Bramborový škrob
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.