Nutriční hodnoty (Jitulčina česnečka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 532 kJ / 1 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,18 g |
Tuky | 19,99 g |
– nasycené | 6,34 g |
– nenasycené | 8,90 g |
–– mononenasycené | 6,07 g |
–– polynenasycené | 2,83 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 67,45 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 167,47 g |
– cukry | 14,64 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 6 větších stroužků česneku | Česnek čerstvý | 420 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku mražené zeleniny do polévky | Mrkev mražená | |
4 4 středně velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |