Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jitulčina česnečka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 532 kJ /
1 083 kcal
Bílkoviny48,91 g
– z toho živočišné bílkoviny18,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,18 g
Tuky19,99 g
– nasycené6,34 g
– nenasycené8,90 g
–– mononenasycené6,07 g
–– polynenasycené2,83 g
––– omega 30,08 g
Vláknina67,45 g
Cholesterol 521 mg
Sodík 644 mg
Sůl1,33 g
Sacharidy167,47 g
– cukry14,64 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
6 6 větších stroužků česneku Česnek čerstvý 420 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku mražené zeleniny do polévky Mrkev mražená
4 4 středně velké brambory Brambor zimní 200 g
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.