Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové řezy (výborné))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie41 232 kJ /
9 855 kcal
Bílkoviny138,41 g
– z toho živočišné bílkoviny30,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny107,59 g
Tuky607,77 g
– nasycené223,60 g
– nenasycené342,23 g
–– mononenasycené166,15 g
–– polynenasycené176,08 g
––– omega 326,06 g
Vláknina33,45 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 7,59 g
Sůl2,35 g
Sacharidy941,08 g
– cukry527,98 g
––– laktóza18,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g tuku Margarín 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžičky 2 lžičky sody Jedlá soda 24 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
300 g 300 g ořechů (čtvrtky) Vlašské ořechy 300 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžičky 3 lžičky medu Med nepasterovaný 54 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce Solamylu Bramborový škrob 22.5 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.