Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na citronu a česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 194 kJ /
1 241 kcal
Bílkoviny126,89 g
– z toho živočišné bílkoviny115,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,39 g
Tuky65,94 g
– nasycené11,34 g
– nenasycené50,49 g
–– mononenasycené34,67 g
–– polynenasycené15,82 g
––– omega 30,13 g
Vláknina12,96 g
Cholesterol 253 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,45 g
Sacharidy29,41 g
– cukry6,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
45 dkg 45 dkg vepřové kýty Vepřová kýta 450 g
5 dkg 5 dkg mandlí (nasekaných) Mandle neloupané 50 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
10 dkg 10 dkg šunky (jemně nasekané) Šunka vepřová vařená 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (rozetřené) Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce oregana (nasekaného) Oregano sušené 15 g
citronová kůra ze 2 citronů (jemně strouhaná) Citronová kúra čerstvá
4 4 šalotky (jemně nasekané nebo jedna vetší cibule) Šalotka čerstvá
2 dl 2 dl kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.