Nutriční hodnoty (Roládový štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 307 kJ / 3 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,20 g |
Tuky | 71,85 g |
– nasycené | 38,02 g |
– nenasycené | 28,19 g |
–– mononenasycené | 20,03 g |
–– polynenasycené | 8,15 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 40,40 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 3,39 g |
Sůl | 8,35 g |
Sacharidy | 639,05 g |
– cukry | 305,28 g |
––– laktóza | 7,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 ml 120 ml vlažné vody | Voda | 120 ml |
120 ml 120 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
480 g 480 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 480 g |
1 1 kvasnice | Droždí pekařské lisované | |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
trocha trocha rozpuštěnáho másla | Máslo kravské | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 1 vanilkový cukr bourbon | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |