Nutriční hodnoty (Klasická bramboračka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 2 040 kJ / 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,96 g |
Tuky | 3,25 g |
– nasycené | 0,73 g |
– nenasycené | 2,13 g |
–– mononenasycené | 0,75 g |
–– polynenasycené | 1,38 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 39,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,77 g |
Sůl | 9,18 g |
Sacharidy | 79,69 g |
– cukry | 16,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
2 hrsti 2 hrsti sušených hub | Houby sušené směs | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 pastiňák | Pastinák čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1,5 l 1,5 l vody (podle potřeby) | Voda | 1500 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
2 špetky 2 špetky majoránky | Majoránka sušená | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový |