Nutriční hodnoty (Žraločí ploutve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 424 kJ / 2 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
Tuky | 207,99 g |
– nasycené | 15,53 g |
– nenasycené | 181,79 g |
–– mononenasycené | 128,97 g |
–– polynenasycené | 52,82 g |
––– omega 3 | 16,43 g |
Vláknina | 6,38 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,31 g |
Sacharidy | 21,75 g |
– cukry | 3,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6-8 plátků 6-8 plátků masa (vepřové, kuřecí) | Vepřová kýta | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 sklenka 1 sklenka oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky moučkového cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari | Kari | 2.5 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
olej na smažení | Olej řepkový |