Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort srdce pro manžela)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie27 935 kJ /
6 677 kcal
Bílkoviny213,04 g
– z toho živočišné bílkoviny187,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,61 g
Tuky169,84 g
– nasycené52,07 g
– nenasycené83,49 g
–– mononenasycené64,36 g
–– polynenasycené19,13 g
––– omega 32,38 g
Vláknina7,62 g
Cholesterol 3,90 g
Sodík 2,09 g
Sůl4,62 g
Sacharidy1 070,22 g
– cukry878,39 g
––– laktóza97,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
21 dkg 21 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 210 g
21 dkg 21 dkg práškového cukru Cukr bílý 210 g
1/2 1/2 kypřícího prášku Kypřící prášek
5 PL 5 PL vařící vody Voda 90 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 PL 4 PL moučkového cukru Cukr bílý 100 g
4 PL 4 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
4 PL 4 PL vody Voda 72 ml
kakao, ořechy nebo kokos Vlašské ořechy
3 3 Zlaté klasy Puding v prášku
10 dkg 10 dkg krupicového cukru Cukr bílý 100 g
4 4 másla Máslo kravské 4 g
15 dkg 15 dkg práškového cukru Cukr bílý 150 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
800 ml 800 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 800 ml
1 1 Salko Mléko kondenzované slazené
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
15 dkg 15 dkg sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 150 g
15 dkg 15 dkg práškového cukru Cukr bílý 150 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
cukrářské zdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.