Nutriční hodnoty (Rádin králík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 009 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,94 g |
Tuky | 155,97 g |
– nasycené | 69,60 g |
– nenasycené | 83,86 g |
–– mononenasycené | 65,09 g |
–– polynenasycené | 18,77 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 41,65 g |
– cukry | 12,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 králičích stehen nebo 1 celý na porce | Králík stehna | |
2 lžíce 2 lžíce Krenexu | Křen sterilovaný | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce krémžské hořčice | Hořčice kremžská | 45 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
cca 15 dkg 15 dkg špeku | Špek | 150 g |
10 dkg 10 dkg točeného salámu | Měkký salám | 100 g |
1/2 konzervy 1/2 konzervy sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
1 lžíce 1 lžíce směs staročeského koření | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
podravka | Kořenící směs sypká | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
voda | Voda |