Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninovo-houbová omáčka s polentou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 564 kJ /
374 kcal
Bílkoviny13,04 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,44 g
Tuky22,66 g
– nasycené14,63 g
– nenasycené6,81 g
–– mononenasycené6,02 g
–– polynenasycené0,79 g
––– omega 30,20 g
Vláknina12,86 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy23,80 g
– cukry13,48 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 fenyklu Fenykl hlíza
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 3 šalotky Šalotka čerstvá
hrášek Hrášek zelený
fazolové lusky - (celkem 300 g zeleniny) Fazolky čerstvé
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.