Nutriční hodnoty (Zeleninovo-houbová omáčka s polentou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 564 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,44 g |
Tuky | 22,66 g |
– nasycené | 14,63 g |
– nenasycené | 6,81 g |
–– mononenasycené | 6,02 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 12,86 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 23,80 g |
– cukry | 13,48 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 fenyklu | Fenykl hlíza | |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
hrášek | Hrášek zelený | |
fazolové lusky - (celkem 300 g zeleniny) | Fazolky čerstvé | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |