Nutriční hodnoty (Vepřový buřtguláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 6 448 kJ / 1 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,18 g |
Tuky | 73,33 g |
– nasycené | 39,16 g |
– nenasycené | 30,40 g |
–– mononenasycené | 14,54 g |
–– polynenasycené | 15,86 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 16,94 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 100,13 g |
– cukry | 9,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového plecka | Vepřová plec | 300 g |
300 g 300 g uzeniny (točený salám...) | Párek vepřový | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 PL 1 PL papriky | Paprika bílá čerstvá | 15 g |
2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
chilli kolik kdo snese | Chilli paprička sušená | |
1 1 gulášová kostka | Bujón hovězí | |
1 1 masox | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
voda | Voda | |
hladká mouka dle potřeby na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |