Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový buřtguláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie6 448 kJ /
1 541 kcal
Bílkoviny112,88 g
– z toho živočišné bílkoviny101,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,18 g
Tuky73,33 g
– nasycené39,16 g
– nenasycené30,40 g
–– mononenasycené14,54 g
–– polynenasycené15,86 g
––– omega 30,11 g
Vláknina16,94 g
Cholesterol 345 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,30 g
Sacharidy100,13 g
– cukry9,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového plecka Vepřová plec 300 g
300 g 300 g uzeniny (točený salám...) Párek vepřový 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 PL 1 PL papriky Paprika bílá čerstvá 15 g
2 2 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
chilli kolik kdo snese Chilli paprička sušená
1 1 gulášová kostka Bujón hovězí
1 1 masox Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
voda Voda
hladká mouka dle potřeby na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.