Nutriční hodnoty (Ukrajinské bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,70 g |
Tuky | 8,68 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 3,88 g |
–– mononenasycené | 2,88 g |
–– polynenasycené | 1,01 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 94,25 g |
– cukry | 9,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středních brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
mleté maso | Vepřový ořez | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý |