Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ukrajinské bramboráky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 361 kJ /
564 kcal
Bílkoviny21,38 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,70 g
Tuky8,68 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené3,88 g
–– mononenasycené2,88 g
–– polynenasycené1,01 g
––– omega 30,09 g
Vláknina15,71 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy94,25 g
– cukry9,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 středních brambor Brambor zimní 400 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
mleté maso Vepřový ořez
sůl Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.