Nutriční hodnoty (Vepřové s muškátovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 398 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,91 g |
Tuky | 40,42 g |
– nasycené | 16,27 g |
– nenasycené | 18,20 g |
–– mononenasycené | 14,89 g |
–– polynenasycené | 3,31 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 30,77 g |
Cholesterol | 376 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 33,13 g |
– cukry | 16,86 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg syrové brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 KL 1/2 KL mletého muškátového květu | Muškát květ sušený | 2.5 g |
1/2 KL 1/2 KL mletého muškátového oříšku | Muškátový oříšek | 2.5 g |
1 KL 1 KL mleté uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1/2 KL 1/2 KL mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
hladká mouka na jíšku | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
vývar na podlití | Vývar hovězí | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |