Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka Dobračka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 770 kJ /
423 kcal
Bílkoviny20,20 g
– z toho živočišné bílkoviny10,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,16 g
Tuky10,71 g
– nasycené3,34 g
– nenasycené4,96 g
–– mononenasycené3,27 g
–– polynenasycené1,69 g
––– omega 30,03 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 559 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy53,96 g
– cukry22,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g kabanusu (já měla ostřejší)
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 menší hrstě krupek Kroupy ječné
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1-2 lžíce 1-2 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 15 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku (nebo jemného kečupu) Protlak rajčatový 15 g
pažitka Pažitka čerstvá
1 kostička 1 kostička masoxu Bujón hovězí 10 g
sůl Sůl mořská
malinko oleje Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce solamylu - nemusí být Bramborový škrob 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.