Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s kuřecím masem, omáčkou z nivy a špenátem.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie15 383 kJ /
3 677 kcal
Bílkoviny231,83 g
– z toho živočišné bílkoviny178,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,66 g
Tuky130,14 g
– nasycené81,28 g
– nenasycené41,54 g
–– mononenasycené36,11 g
–– polynenasycené5,43 g
––– omega 32,24 g
Vláknina62,30 g
Cholesterol 690 mg
Sodík 5,17 g
Sůl13,10 g
Sacharidy365,73 g
– cukry52,13 g
––– laktóza22,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor Brambor zimní 2000 g
450 g 450 g listového špenátu Bonduelle Špenát čerstvý 450 g
220 g 220 g nivy Niva 50% t. v s. 220 g
0,5 kg 0,5 kg kuřecího masa Kuře prso 500 g
500 ml 500 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 500 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kari Kari
sušená paprika Paprika červená sušená
citron Citrón čerstvý
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
slanina Špek
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.