Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s kuřecím masem, omáčkou z nivy a špenátem.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 15 383 kJ / 3 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 178,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,66 g |
Tuky | 130,14 g |
– nasycené | 81,28 g |
– nenasycené | 41,54 g |
–– mononenasycené | 36,11 g |
–– polynenasycené | 5,43 g |
––– omega 3 | 2,24 g |
Vláknina | 62,30 g |
Cholesterol | 690 mg |
Sodík | 5,17 g |
Sůl | 13,10 g |
Sacharidy | 365,73 g |
– cukry | 52,13 g |
––– laktóza | 22,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
450 g 450 g listového špenátu Bonduelle | Špenát čerstvý | 450 g |
220 g 220 g nivy | Niva 50% t. v s. | 220 g |
0,5 kg 0,5 kg kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
500 ml 500 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kari | Kari | |
sušená paprika | Paprika červená sušená | |
citron | Citrón čerstvý | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
slanina | Špek | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |