Nutriční hodnoty (Fazolový salát k zavaření /sterilaci/)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 868 kJ / 4 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 208,40 g |
– nasycené | 15,30 g |
– nenasycené | 182,90 g |
–– mononenasycené | 128,20 g |
–– polynenasycené | 54,70 g |
––– omega 3 | 16,40 g |
Vláknina | 92,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 474,00 g |
– cukry | 420,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
2 dl 2 dl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
fazole větší a menší (množství záleží na vás, kdo chce raději více fazolí nebo zeleniny.) | Fazole bílé | |
2 dl 2 dl octa | Ocet lihový | 200 ml |
1/4 kg 1/4 kg cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
chilli koření dle chuti | Pepř černý |