Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový salát k zavaření /sterilaci/)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 868 kJ /
4 032 kcal
Bílkoviny36,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,00 g
Tuky208,40 g
– nasycené15,30 g
– nenasycené182,90 g
–– mononenasycené128,20 g
–– polynenasycené54,70 g
––– omega 316,40 g
Vláknina92,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy474,00 g
– cukry420,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
2 dl 2 dl oleje Olej řepkový 200 ml
fazole větší a menší (množství záleží na vás, kdo chce raději více fazolí nebo zeleniny.) Fazole bílé
2 dl 2 dl octa Ocet lihový 200 ml
1/4 kg 1/4 kg cukru krystal Cukr bílý 250 g
chilli koření dle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.