Nutriční hodnoty (Krůtí maso na saturejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 661 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,90 g |
Tuky | 9,73 g |
– nasycené | 2,36 g |
– nenasycené | 4,65 g |
–– mononenasycené | 2,38 g |
–– polynenasycené | 2,27 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 72,58 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 71,10 g |
– cukry | 22,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce Saturejky (sušené) | Saturejka sušená | 30 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
300 g 300 g sterilizovaných žampiónů | Žampion zavařený | 300 g |
1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
kuličky kuličky barevného pepře | Pepř barevný | |
olivový olej | Olej olivový | |
Solamyl | Bramborový škrob |