Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka Grunt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 137 kJ /
272 kcal
Bílkoviny8,77 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,07 g
Tuky4,01 g
– nasycené2,06 g
– nenasycené1,58 g
–– mononenasycené1,02 g
–– polynenasycené0,56 g
––– omega 30,04 g
Vláknina18,47 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy43,26 g
– cukry16,33 g
––– laktóza0,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 menší kořen petržele Petržel kořenová čerstvá
pórek Pórek čerstvý
2 hrsti 2 hrsti sušených hub (mebo zmražených) Houby sušené směs
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
3-5 3-5 ředkviček Ředkvička čerstvá
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
olej (na osmažení cibulky) Olej řepkový
větvička větvička libečku Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.