Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koleno alá synátor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 902 kJ /
2 606 kcal
Bílkoviny100,50 g
– z toho živočišné bílkoviny72,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,00 g
Tuky153,30 g
– nasycené40,25 g
– nenasycené79,85 g
–– mononenasycené64,65 g
–– polynenasycené15,20 g
––– omega 30,65 g
Vláknina120,00 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 455 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy180,00 g
– cukry120,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vykostěné vepřové koleno (přední či zadní) Vepřové koleno bez kosti
1/2 kg 1/2 kg bůčku nebo kilo žeber Vepřový bok 500 g
20 20 dg slaniny nebo špeku Špek
cca 2 kg 2 kg cibule Cibule čerstvá 2000 g
palice palice česneku Česnek čerstvý
koření Steak chilli & šípek (Vitana) Koření Argentina
kvalitní olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.