Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová čalamáda II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 861 kJ /
2 118 kcal
Bílkoviny41,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,70 g
Tuky105,72 g
– nasycené9,34 g
– nenasycené91,74 g
–– mononenasycené64,07 g
–– polynenasycené27,67 g
––– omega 38,20 g
Vláknina87,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,63 g
Sůl19,00 g
Sacharidy211,50 g
– cukry142,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hub (nejlépe hřiby) Hřib čerstvý 1000 g
500 g 500 g paprik Paprika bílá čerstvá 500 g
300 g 300 g cibule Cibule čerstvá 300 g
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
150 ml 150 ml ostrého kečupu Kečup ostrý 150 ml
15 g 15 g soli Sůl mořská 15 g
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
10 10 bobkových listů Bobkový list sušený
5 5 sušených chilli papriček Chilli paprička sušená
75 g 75 g cukru písek Cukr bílý 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.