Nutriční hodnoty (Houbová čalamáda II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 861 kJ / 2 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,70 g |
Tuky | 105,72 g |
– nasycené | 9,34 g |
– nenasycené | 91,74 g |
–– mononenasycené | 64,07 g |
–– polynenasycené | 27,67 g |
––– omega 3 | 8,20 g |
Vláknina | 87,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,63 g |
Sůl | 19,00 g |
Sacharidy | 211,50 g |
– cukry | 142,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hub (nejlépe hřiby) | Hřib čerstvý | 1000 g |
500 g 500 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 500 g |
300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
150 ml 150 ml ostrého kečupu | Kečup ostrý | 150 ml |
15 g 15 g soli | Sůl mořská | 15 g |
10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 10 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
5 5 sušených chilli papriček | Chilli paprička sušená | |
75 g 75 g cukru písek | Cukr bílý | 75 g |