Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lečo - polotovar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 427 kJ /
1 536 kcal
Bílkoviny22,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,00 g
Tuky96,00 g
– nasycené23,40 g
– nenasycené70,10 g
–– mononenasycené46,80 g
–– polynenasycené23,30 g
––– omega 31,50 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy130,00 g
– cukry110,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
150 g 150 g ztuženého tuku (Iva, Omega) Margarín 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.