Nutriční hodnoty (Lečo - polotovar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 427 kJ / 1 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 96,00 g |
– nasycené | 23,40 g |
– nenasycené | 70,10 g |
–– mononenasycené | 46,80 g |
–– polynenasycené | 23,30 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 130,00 g |
– cukry | 110,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
150 g 150 g ztuženého tuku (Iva, Omega) | Margarín | 150 g |