Nutriční hodnoty (Guláš Samuraj z Budapešti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,88 g |
Tuky | 8,51 g |
– nasycené | 3,44 g |
– nenasycené | 4,09 g |
–– mononenasycené | 3,07 g |
–– polynenasycené | 1,02 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 3,07 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 137,80 g |
– cukry | 95,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g pěkného zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
6 6 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 420 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
300 ml 300 ml kečupu | Kečup sladký | 300 ml |
2 šálky 2 šálky vody | Voda | 500 ml |
1-3 1-3 feferonky | Chilli paprička čerstvá |