Nutriční hodnoty (Segedinský guláš z hovězího srdce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 459 kJ / 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,52 g |
Tuky | 40,62 g |
– nasycené | 28,89 g |
– nenasycené | 11,07 g |
–– mononenasycené | 8,15 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,17 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,88 g |
Sacharidy | 23,80 g |
– cukry | 20,71 g |
––– laktóza | 0,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 150 g 150 g hovězího srdce | Srdce hovězí | 150 g |
150 g 150 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 150 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička celozrnné mouky na zahuštění | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | |
asi 1 dcl 1 dcl Rama Cremefine na vaření | Rostlinná šlehačka | 100 ml |
1/4 kostky 1/4 kostky masoxu | Bujón hovězí | 2.5 g |
1/2 1/2 malé cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
chilli paprička (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |