Nutriční hodnoty (Bažant na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 898 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,76 g |
Tuky | 43,29 g |
– nasycené | 20,83 g |
– nenasycené | 21,82 g |
–– mononenasycené | 18,39 g |
–– polynenasycené | 3,43 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 8,79 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 24,05 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bažant | Bažant | |
5 dkg 5 dkg slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 dkg 5 dkg čerstvých hub | Hřib čerstvý | 50 g |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce ovesných vloček | Vločky ovesné | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce koňaku | Brandy | 15 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený |