Nutriční hodnoty (Rychlý rebarborový koláč s celozrnnou moukou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 682 kJ / 4 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,75 g |
Tuky | 154,62 g |
– nasycené | 18,64 g |
– nenasycené | 124,58 g |
–– mononenasycené | 87,23 g |
–– polynenasycené | 37,35 g |
––– omega 3 | 10,36 g |
Vláknina | 21,25 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 815 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 718,40 g |
– cukry | 280,75 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek hnědého cukru | Cukr třtinový | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 hrnky 2 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 kypřicí prášek do perníku (nebo obyčejný s vrchovatou lžičkou perníkového koření) | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
rebarbora (reveň) | Rebarbora čerstvá | |
skořice | Skořice ceylonská | |
hnědý cukr | Cukr třtinový |