Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chleba z Vysočiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 891 kJ /
1 169 kcal
Bílkoviny28,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,45 g
Tuky20,99 g
– nasycené1,60 g
– nenasycené18,23 g
–– mononenasycené11,08 g
–– polynenasycené7,14 g
––– omega 31,50 g
Vláknina28,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy202,44 g
– cukry10,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
380 ml 380 ml vlažné vody Voda 380 ml
3 lžičky 3 lžičky octa Ocet lihový 15 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
3 lžičky 3 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 15 g
21 g 21 g droždí (nebo 2 lžičky sušeného) Droždí pekařské lisované 21 g
270 g 270 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 270 g
270 270 hladké mouky Mouka pšeničná hladká
3 lžičky 3 lžičky vody Voda 15 ml
3 lžičky 3 lžičky oleje Olej řepkový 15 ml
3 lžičky 3 lžičky octu Ocet lihový 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.