Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůta s játrovo-mandlovou nádivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 303 kJ /
1 028 kcal
Bílkoviny52,90 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,18 g
Tuky34,71 g
– nasycené8,63 g
– nenasycené16,21 g
–– mononenasycené12,09 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,41 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,65 g
Sůl3,85 g
Sacharidy120,90 g
– cukry12,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
krůta Krůta stehno s kůží
4 4 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 172 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
trochu trochu smetany Smetana kravská sladká 12%
vegeta Kořenící směs sypká
muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
velká játrová paštika Paštika játrová
mandlové lupínky Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.