Nutriční hodnoty (Krůta s játrovo-mandlovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 303 kJ / 1 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,18 g |
Tuky | 34,71 g |
– nasycené | 8,63 g |
– nenasycené | 16,21 g |
–– mononenasycené | 12,09 g |
–– polynenasycené | 4,12 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 120,90 g |
– cukry | 12,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
krůta | Krůta stehno s kůží | |
4 4 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
trochu trochu smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
velká játrová paštika | Paštika játrová | |
mandlové lupínky | Mandle loupané |