Nutriční hodnoty (Křidélka ve vinné marinádě s bazalkou, meduňkou a ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 439 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
Tuky | 21,05 g |
– nasycené | 2,91 g |
– nenasycené | 18,13 g |
–– mononenasycené | 15,64 g |
–– polynenasycené | 2,49 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 21,29 g |
– cukry | 0,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí křídla (na 1 porci) | Kuře křídlo | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 KL 1 KL hořčice se zeleným pepřem | Hořčice kremžská | |
1/4 1/4 hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
snítka snítka pokrájené bazalky | Bazalka čerstvá | |
snítka snítka pokrájené meduňky | Máta peprná list čerstvá | |
1 PL 1 PL Gustinu (kukuřičný škrob) | Škrob kukuřičný | 15 g |
troška soli | Sůl mořská | |
olej na pánev | Olej řepkový | |
asi 6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá |