Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křidélka ve vinné marinádě s bazalkou, meduňkou a ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 439 kJ /
344 kcal
Bílkoviny1,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,33 g
Tuky21,05 g
– nasycené2,91 g
– nenasycené18,13 g
–– mononenasycené15,64 g
–– polynenasycené2,49 g
––– omega 30,03 g
Vláknina2,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy21,29 g
– cukry0,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí křídla (na 1 porci) Kuře křídlo
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 KL 1 KL hořčice se zeleným pepřem Hořčice kremžská
1/4 1/4 hlavičky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
snítka snítka pokrájené bazalky Bazalka čerstvá
snítka snítka pokrájené meduňky Máta peprná list čerstvá
1 PL 1 PL Gustinu (kukuřičný škrob) Škrob kukuřičný 15 g
troška soli Sůl mořská
olej na pánev Olej řepkový
asi 6 6 ředkviček Ředkvička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.